Magic News

Brad Pitt, discurs amuzant la Globurile de Aur. Cum a reacţionat Jennifer Aniston

Brad Pitt a fost în centrul atenţiei la Gala Globurile de Aur, actorul fiind recompensat cu premiul pentru Cel mai bun actor într-un rol secundar pentru prestaţia sa din filmul “Once Upon a Time in Hollywood”, în regia lui Quentin Tarantino.

Pe scenă, în faţa invitaţilor şi a lui Jennifer Aniston, fosta lui soţie, Brad a ţinut un discurs amuzant, vorbind despre Tarantino, Leonardo DiCaprio, colegul său din distribuţie, mama lui, dar şi femeile care ajung în preajma sa.

Jennifer a zâmbit şi a părut emoţionată, actriţa savurând fiecare cuvânt al fostului său partener de viaţă şi râzând cu poftă la gluma lui din final. „Trebuie să încep prin a-i mulțumi lui Quentin. Omul, mitul, legenda, pentru această experiență, pentru film, unul pe care nu îl voi uita. Îți mulțumesc, fratele meu, apreciez”, a spus Brad Pitt.

Iar actorul a continuat: „Totodată, trebuie să îi mulțumesc partenerului meu, LDC. Înainte de The Revenant obișnuiam să văd cum colegii lui acceptau premii și îi mulțumeau… Știu de ce, este un actor bun, este un gentleman. Nu aș fi aici fără tine, îți mulțumesc și să știi că aș fi împărțit acea plută cu tine”.

“Combinat” în ultima vreme cu numeroase femei, celebre sau mai puţin cunoscute, Brad Pitt nu a ratat momentul şi a făcut o glumă şi despre acest subiect: „Am vrut să vin împreună cu mama mea, însă nu am putut. Asta deoarece despre orice femeie care ajunge lângă mine se spune că este noua mea iubită. Ar fi fost ciudat.”

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au divorţat în 2005, după 5 ani de căsătorie, însă cei doi sunt acum în relaţii bune.

Nominalizat de şase ori la premiile Globul de Aur, Brad Pitt a mai primit trofeul în 1996, pentru "Twelve Monkeys".