Magic News

Staruri pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Palm Springs

Jennifer Lopez, Salma Hayek sau Charlize Theron sunt doar câteva dintre celebrităţile prezente la Palm Springs unde s-a deschis cea de-a 31-a ediţie a festivalului de film.

A fost o repetiţie reuşită pentru Gala Globurile de Aur din 5 ianuarie, care va deschide sezonul marilor premii de la Hollywood.

Jennifer Lopez a ales o tinută extravagantă pentru marea gală, artista în vârstă de 50 de ani având una dintre cele mai apreciate ţinute, o rochie semnată de designerul Richard Quinn. Alături i-a stat Alex Rodriguz, logodnicul ei, care nu a scăpat-o din ochi nici o clipă.

Charlize Theron a venit singură şi a arătat foarte chic în ţinuta sa gri, accesorizată cu o pereche de sandaleşi un ruj roşu. Frumoasa actriţă a fost recompensată pentru prestaţia sa din filmul “Bombshell”.

Salma Hayek a fost, de asemenea, în centrul atenţiei, actriţa în vârstă de 53 de ani apărând alături de Antonio Banderas, căruia i-a înmânat premiul pentru Cel mai bun actor în rol principal pentru filmul lui Pedro Almodovar, “Pain and Glory”. Actriţa a fost însoţită la eveniment de soţul ei, Francois-Henri Pinault, în timp ce Banderas a fost susţinut de iubita lui, Nicole.

Renee Zellweger a fost incredibil de elegantă într-o salopetă neagră semnată Jeson Wu. Actriţa a primit un premiu pentru performanţa sa din filmul “Judy”.

Foto: Gettyimages.com