Magic News

“My Fair Lady”, un spectacol ca pe Broadway, are ultima reprezentaţie din 2019

Irina Baianţ, Ecaterina Ladin şi Adrian Nour, o parte dintre actorii care joacă în musicalul “My Fair Lady”, au venit în studioul Magic Start în această dimineaţă.

Cei trei repetă pentru ultima reprezentaţie a musicalului din acest an, care va avea loc pe 27 decembrie, la Sala Palatului. “Vrem să va facem a treia zi de Crăciun cu totul specială”, a declarat soprana Irina Baianţ, care joacă în această producţie din 2016.

“Tot timpul trebuie să aducem ceva nou. Asta este magia spectacolelor live. Niciodată un spectacol nu seamănă cu celălalt” a spus interpreta personajului Eliza Doollitle.

Alături de cei trei, din distribuţia musicalului bazat pe piesa de teatru “Pygmalion” fac parte Horia Brenciu şi Anca Ţurcaşiu.

Ecaterina Ladin joacă rolul personajului Mrs. Pearce, un personaj cheie, iar actriţa ne-a mărturisit că atunci când este în culise cântă alături de Irina Baianţ.

Adrian Nour este un amic al personajului Henry Higgins, sunt “omul cu banul”, a declarat actorul. “Musicalul este un gen complicat şi este foarte greu să găseşti oamenii potriviţi. Mai ales dacă este o producţie independentă, dar uite că se întâmplă”, a spus Adrian.

“Musicalul este un gen din ce în ce mai abordat în România, a declarat Irina Baianţ,  “un om de musical trebuie să fie un artist complet”. “Veniţi să vedeţi ce înseamnă alinierea României la standardele internaţionale, este un spectacol care poate sta alături de spectacolele de pe Broadway”.