Magic News

Cum a fost decorată Casa Albă de Crăciun

În urmă cu câteva zile, la Casa Albă a ajuns bradul de Crăciun, iar acum Melania Trump, Prima Doamnă a Americii, a dezvăluit decoraţiunile de Crăciun.

Tema aleasă anul acesta pentru Casa Albă este “The Spirit of America” (Spiritul Americii, n.r.).

„Spiritul Americii strălucește în Casa Albă! Sunt încântată să arăt această expoziție frumoasă de patriotism pentru ca toată lumea să o vadă și sunt entuziasmată ca toți să se bucure de frumusețea sezonului de Crăciun!”, a scris Prima Doamnă pe Twitter.

Zăpada artificială, luminile şi steluţele, precum şi simbolurile naţionale sunt rezultatul a luni de muncă, Melania Trump şi echipa ei începând primele pregătiri la începutul verii. Decorul de anul acesta stă sub semnul feeriei şi patriotismului, iar Melania Trump a făcut un tur al Casei Albe prezentând elementele-cheie.

Printre decoraţiuni se află şi o replică din turtă dulce a Casei Albe, pregătită de patiserii de la Casa Albă şi la crearea căreia au avut nevoie de 15 kilograme de ciocolată.

Anul acesta, Melania Trump a ales tonuri sobre de alb şi verde după ce în 2018 ea a fost ţinta ironiilor din cauza decorului roşu ales.