Magic News

Lara Fabian a dezvăluit pentru prima dată o fotografie cu fiica ei

Lara Fabian a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare împreună cu Lou, fiica ei. Este pentru prima dată când artista italiană în vârstă de 49 de ani dezvăluie chipul fiicei sale.

Lou a venit pe lume în 2007 şi este fetiţa pe care Lara a avut-o împreună cu Gerard Pullicino. Lou seamănă foarte mult cu mama ei, de la care a împrumutat forma nasului şi a buzelor.

Iar artista şi-a însoţit fotografia de un mesaj foarte tandru: “Lou, dragostea mea, m-a machiat pentru prima dată. Îmi place foarte mult. Ce bucurie a fost acest moment în familie.”

Lara Fabian locuieşte acum în Quebec împreună cu fiica sa şi cu soţul ei, magicianul Gabriel Di Giorgio. Artista se află în prezent în turneul “50 World Tour". însă după ce s-a îmbolnăvit, ea şi-a reprogramat mai multe concerte în România. Lara Fabian suferă o boală care nu îi permite să cânte, iar medicii i-au prescris repaus câteva zile.

Lara Fabian a vândut peste 20 milioane de albume în întreaga lume, iar anul acesta a revenit cu un nou turneu mondial "50 World Tour". Turneul este o celebrare a aniversarii de 50 de ani ai Larei Fabian, iar spectacolul îi celebrează cei peste 30 de ani de carieră, muncă concentrată în 14 albume cu succes international.

Noul album în limba franceza al Larei, "Papillon", a fost lansat pe 8 februarie 2019. Piesele de pe noul album sunt definite de emoția și căldura hit-urilor care au consacrat-o pe mult iubita artistă. În cadrul concertelor, Lara Fabian interpretează atât melodiile noi, cât și piese celebre precum "Je t’aime" și "Je suis malade".