Magic News

Paula Seling a colindat la Radioul lui Moş Crăciun

Paula Seling a fost invitată în această dimineaţă la Radioul lui Moş Crăciun şi ne-a încântat cu unul dintre cele mai frumoase colinde, “Sus la Poarta Raiului”.

Artista abia s-a întors de la Sibiu, unde  avut loc un concert cu ocazia Zilei naţionale, şi acum urma să plece la Constanţa, unde va susţine primul concert din seria turneului de iarnă, “Colindăm, colindăm”.

Paula a vorbit despre cântecul  “Steaua răsare”, care dă titlul albumului lansat anul acesta. “Milioane de voci” este al doilea cântec de iarnă de pe album, “o piesă despre cât de important este să rămânem copii şi să ne bucurăm precum copiii în preajma sărbătorilor”.

În avanpremiera turneului de colinde, care va avea loc până pe 28 decembrie, Paula Seling ne-a colindat. Ea a ales colindul “Sus la Poarta Raiului”, iar interpretarea artistei ne-a fermecat.

Paula i-a cerut lui Moş Crăciun să poată să colinde în cât mai multe locuri şi să vină cât mai multă lume, iar dorinţa i s-a împlinit. “Aş vrea să am şi eu o vacanţă”, însă ianuarie vine cu sesiune pentru Paula, care este la Master la Compoziţie.

Arrtista a dezvăluit că nu manâncă de aproape 10 ani carne, iar din februarie 2019 este vegană. “Ma simt fericită când fac sală.”

Foto: Mihai Vasilescu