Magic News

Tina Turner a împlinit 80 de ani. Mesajul emoţionant transmis fanilor

Tina Turner a împlinit 80 de ani, ocazie cu care legendara artistă le-a transmis pe Twitter fanilor săi un mesaj plin de melancolie şi speranţă.

La 80 de ani, Tina îşi celebrează cea de-a doua viaţă, după cei 26 de ani petrecuţi alături de Ike. Acesta i-a oferit celebritatea, însă viaţa lor de familie a fost un adevarat infern. În biograia “My Love Story”, publicată în 2018, artista a povestit prin ce a trecut în anii în care a trăit cu Ike, cum l-a părăsit, reclădindu-şi viaţa şi cariera de la zero.

 „Da, am 80 de ani. Cum mă gândeam că voi arăta la 80 de ani? În mod cert nu așa. Arăt bine, mă simt bine, am trecut prin probleme mult mai grave de-a lungul timpului, dar pe care am reușit să le înving. Este ca și cum aș avea o a doua șansă la viață. Mă bucur să am această vârstă”, a spus Tina Turner.

Astăzi, Tina este o învingătoare şi o femeie fericită. A învins cancerul, a trecut printr-un accident vascular cerebral şi o insuficenţa renală, perioadă în care l-a avut mereu alături pe soţul ei, Erwin Bach. În 2017, acesta i-a donat un rinichi, salvându-i viaţa. Iar Tina ştie ca este un miracol faptul ca astăzi este aici, şi îşi celebrează vârsta.

Toţi cei care o iubesc au ocazia să vadă în aceste zile musicalul „Tina: The Tina Turner Musical”, care se joacă pe Broadway. Artista a fost prezentă la premieră, ea decalrând: „Acest musical este viața mea, care a devenit precum un remediu pentru mine. Sunt mai fericită ca niciodată.”