Magic News

John Legend este cel mai sexy bărbat în 2019

Cântăreţul şi compozitorul John Legend în vârstă de 40 de ani a fost declarat “cel mai sexy bărbat” de către revista People pe a cărei copertă apare.

Soţul lui Chrissy Teigen şi tatăl a doi copii, Luna, de 3 ani şi jumătate şi Miles, de 18 luni, “a devenit unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood, rămânând în tot acest timp cu picioarele pe pământ”.

La aflarea veştii, John Legend a trăit un mix de sentimente: “M-am entuziasmat, dar în acelaşi timp mi-a fost şi frică pentru că este multă presiune. Toată lumea mă va analiza pentru a vedea dacă sunt atât de sexy pentru a păstra acest titlu. Îi urmez lui Idris Elba, ceea ce nu este corect şi nici prea plăcut pentru mine.”

Legend a dezvăluit că mama lui, Phyllis, a fost primul şi cel mai mare fan al lui, încurajându-l mereu să cânte. Iar cel mai important lucru, a declarat artistul, a fost acela că părinţii lui l-au învăţat să rămână umil şi să fie bun. Ronald, tatăl lui, a fost cel care i-a construit caracterul, iar părinţii lui i-au spus mereu că atunci când ai succes trebuie să fii umil. “Este cea mai bună cale să trăieşti astfel, tratându-i pe ceilalţi aşa cum ai vrea să fii şi tu tratat.”

Artistul are astăzi o familie extrem de frumoasă: “Sunt atât de mândru să am o soţie şi doi copii pe care îi iubesc atât de mult şi de care sunt atât de conectat. De asemenea sunt extrem de mândru de cariera mea. Îmi place să scriu cântece şi să cânt pe scenă. Primesc şi ofer atât de multă bucurie.”

John Legend este cel de-al 34-lea bărbat celebru declarat cel mai sexy bărbat într-o lungă listă de staruri care a început în 1985 cu Mel Gibson.

Legend este al patrulea bărbat de culoare care primeşte acest titlu, după Denzel Washington, în 1996, Dwayne "The Rock" Johnson, în 2016 şi Idris Elba, în 2018.

Anul trecut acest titlu i-a revenit actorului Idris Elba, iar de-a lungul timpului au fost declarati cei mai sexy Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney sau Channing Tatum.

Brad Pitt, George Clooney şi Johnny Depp au primit de câte două ori acest titlu, iar Richard Gere şi Cindy Crawford au fost declaraţi cel mai sexy cuplu.