Magic News

Jennifer Aniston - “Serialul <Friends> a fost cu adevărat un cadou pentru o viață”

Jennifer Aniston a primit trofeul People’s Icon of 2019 în capdrul Galei E! People’s Choice Awards, iar actriţa în vârstă de 50 de ani a ţinut un discurs amuzant şi foarte sincer în acelaşi timp.

Ea a vorbit despre “Friends”, serialul care i-a adus celebritatea, despre bani, dar şi despre noul serial în care joacă.

Jennifer a primit premiul din mâinile fostului coleg, Adam Sandler, şi a declarat în faţa celor prezenţi:

„Acest oraș găzduiește o mulțime de premii, însă People’s Choice, acesta a fost special pentru mine. Ca actori noi nu facem asta pentru critici sau pentru a ne face familiile fericite, facem asta pentru bani. Glumesc… noi facem asta pentru voi. Serios, chiar așa e”, a spus actrița.

Rachel Green, personajul său de Friends, continuă să fascineze milioane de fani, la peste 20 de ani de la crearea lui. Astăzi, serialul cult al anilor 90 este la fel de popular şi poate fi urmărit pe Netflix.  

„<Friends> a fost cu adevărat un cadou pentru o viață și nu aș sta aici fără acest show incredibil și fără cei cinci actori și fără cei care ne-au urmărit timp de o decadă și chiar și în prezent”, a declarat actriţa.

„Voi ați crezut în noi, chiar ați făcut-o și ați crezut în acele apartamente imposibil de mari, dar a trebuit să credeți în ele pentru ne spuneam povestea. S-a creat astfel drumul pentru tot ceea ce am putut să fac de atunci”, a mai spus Jenifer.

Actriţa poate fi urmărită în prezent în serialul “The Morning Show”, difuzat pe platforma  Apple TV+.