Magic News

Robbie Williams lansează un album de Crăciun

Pe 22 noiembrie, la aproape 3 ani de la lansarea ultimului său album de studio, Robbie Williams se întoarce într-un mod cu totul neaşteptat.

Artistul britanic va lansa un dublu album de Crăciun, “The Christmas Present” compus din: Christmas Past, cu melodii clasice de Crăciun şi Christmas Future, care va conţine piese originale.

În total, noul album semnat Robbie Williams, cel de-al 13-lea album din cariera lui, va avea 28 de cântece, artistul colaborând cu Jamie Cullum, Bryan Adams şi Rod Stewart.

“Am făcut multe lucruri în carieră şi a scoate acest album este un alt vis devenit realitate”, a declarat Williams. “Să înregistrez acest album a fost atât de amuzant şi abia aştept să îl ascultaţi şi voi”, a declarat Robbie Williams, care şi-a înregistrat albumul la Londra, Los Angeles şi Vancouver.

Ultimul album al lui Robbie a fost “Under The Radar Volume 2”, lansat în 2017, care conţinea melodii înregistrate de artist de-a lungul celor 20 de ani de carieră şi care nu fuseseră promovate până atunci.