Magic News

Michael Jackson, cea mai bine plătită celebritate decedată. Cât a câştigat Megastarul în 2019

Revista Forbes a dat publicităţii clasamentul celor mai bine plătite celebrităţi decedate, iar Michael Jackson conduce acest top.

Regele muzicii pop, de la a cărui moarte s-au împlinit 10 ani, se află pentru al şaptelea an consecutiv pe prima poziţie, cu venituri de 60 de milioane de dolari anul acesta.

În ciuda faptului că imaginea lui Michael a fost şifonată după difuzarea documentarului “Leaving Neverland”, muzica lui s-a ascultat în continuare, iar veniturile din difuzarea online a hit-urilor lui au crescut la 2,1 miliarde de dolari, de la 1,8 miliarde anul trecut.

Elvis Presley este pe locul doi în topul Forbes, cu 39 de milioane de dolari, bani proveniţi din vânzările de bilete pentru vizitarea fermei Graceland, o adevărată atracţie. Annual, aproximativ 500.000 de vizitatori ajung în Memphis pentru a vizita reşedinţa lui Elvis.

Caricaturistul Charles Schultz, creatorul lui Snoopy, continuă să aibă succes şi după moartea sa, averea sa crescând cu 38 de milioane de dolari.

Iată topul Forbes al celor mai bine plătite celebrităţi decedate:

Michael Jackson - 60 de milioane de dolari; Elvis Presley - 39 de milioane de dolari; Charles Schultz - 38 de milioane de dolari, jucătorul de golf Arnold Palmer - 30 de milioane de dolari; Bob Marley - 20 de milioane de dolari; Dr. Seuss - 19 milioane de dolari; John Lennon - 14 milioane de dolari; Marilyn Monroe - 13 milioane de dolari; Prince - 12 milioane de dolari; Nipsey Hussle - 11 milioane de dolari.