Magic News

Horia Brenciu a cântat în direct “Prizonier” şi a dansat în studioul Magic FM

“Eu sunt omul care ridică ceaţa”, a spus Horia Brenciu, invitat în această dimineaţă la Magic FM. Şi aduce zâmbete, de fiecare dată când ajunge în studioul Magic Start.

El a cântat în direct noul single “Prizonier”, a vorbit despre Academia de Arte Horia Brenciu, deschisă în urmă cu o lună şi jumătate, şi despre emisunea “Vocea României”.

Horia a povestit despre Toma, băieţelul lui, care este într-o perioadă de căutări. “L-am dus la tenis, dar acum îi place mai mult fotbalul. L-am dus la Academie, la tobe, dar acum ar vrea să se apuce de balet, pentru că a văzut-o pe soră-sa prin casă. Am multe probleme. Şi sper să le rezolv pe toate alături de soţia mea”.

Văzând-o pe Feli care se pregătea să cânte la Kiss FM, Brenciu a spus că duetul cu ea a fost unul dintre cele mai frumoase. “Două duete am avut anul acesta: unul cu Jo, lansat în vară şi unul în toamnă, cu Feli. este o piesă pe care mă bucur foarte mult să o cânt ori de câte ori sunt alături de Feli”, iar Horia a dezvăluit că artista va cânta alături de el pe 18 şi 19 decembrie, la 30 de ani de la Revoluţie, la Sala Palatului. “Va fi un spectacol mai special. Vom cânta lucruri formidabile.”

A urmat “Prizonier”, iar Horia a cântat şi a dansat în studioul Magic Start. Momentul poate fi văzut aici:

 

Întrebat de unde are atâta energie dimineaţa, Horia ne-a dezvăluit că nu a mâncat nimic în această dimineaţă, iar secretul energiei lui este acela de a asculta oamenii.

ProfesorulHoria Brenciu are 50 de studenţi la Academia care îi poartă numele, care studiază actoria, canto, chitară, pian. “Eu conduc o evaluare, alături de profesorii de pian, canto şi de teorie muzicală în care vorbesc cu viitorul elev şi după aceea îl sfătuim ce drum trebuie să apuce.”

Foto: Mihai Vasilescu