Magic News

Jennifer Aniston, nemulţumită că a primit mai mulţi bani decât colegii ei pentru “Friends”

“Friends” este unul dintre cele mai urmărite seriale din istoria televiziunii, iar Jennifer Aniston a fost unul dintre cele mai îndrăgite personaje.

Interpreta lui Rachel Green ajunsese să primească 1 milion de dolari în ultimul sezon al serialului, în timp ce colegii săi erau plătiţi cu mult mai puţin, lucru care o nemulţumeşte acum pe actriţă.

„Întorcându-ne la Prietenii tăi, nu se punea atât de mult problema ca femeile să fie plătite în mod egal cu bărbații – unele femei erau plătite mai bine”, a declarat Jennifer Aniston pentru publicația Radio Times.

Actorii din "Friends" erau plătiţi în primul sezon cu 22.500 de dolari pe episod, iar din sezonul doi au început să apară primele diferenţe, Jennifer Aniston şi David Schwimmer având contracte mai mari. O dată cu sezonul trei s-a trecut la o negociere colectivă, actorii încercând astfel să păstreze egalitatea în privinţa salariilor.

„Negocierile se purtau în termeni de „muncim în mod egal și toți merităm să fim recompensați la fel”. Nu mă simțeam bine cunoscând că cineva primește suma de bani X, în timp ce eu încasam mai mult”, a adăugat vedeta. Serialul “Friends” a fost difuzat timp de 10 sezoane, între 1994 şi 2004, iar Jennifer Aniston şi-a câştigat celebritatea cu rolul lui Rachel Green.