Magic News

Mamma Mia! Ecaterina Ladin şi Cornel Ilie, invitaţi la Magic FM

Ecaterina Ladin şi Cornel Ilie au fost invitaţi în această dimineaţă la Magic FM şi ne-au povestit despre musicalul-fenomen “Mamma Mia!” în care joacă.

Aflată pentru prima dată într-un studio de radio, Ecaterina Ladin a cântat în direct “Take a Chance On Me”, melodia trupei ABBA sau “Când te răzgândeşti” în limba română.

Musicalul se joacă în perioada următoare în mai multe oraşe, primul spectacol urmând să aiba loc în weekend la Constanţa.

“Este pentru prima dată când cânt piese pe care nu le-am scris eu. Este pentru prima dată când m-am pus în această situaţie. Pentru mine a fost o provocare, să joc, să cânt. “, a declarat Cornel Ilie.

“Când am luat acest rol mi s-a spus să nu spun nimănui. O săptămână m-am bucurat acasă cu soţul meu şi nu puteam să-mi exprim bucuria aceasta faţă de alţi oameni. Râdeam şi dansam acasă de bucurie. Cu dansul mă descurc, cu jucatul sunt în elementul meu. Dar cu cântatul… aici nu ştiu. Când am aflat toată distribuţia am zis: Asta a fost cea mai mare provocare a mea. Nu voiam să îl dezamăgesc pe soţul meu.”, a spus Ecaterina Ladin în direct la Magic FM.