Magic News

Fotografia cu care Jennifer Aniston a stabilit un nou record

Jennifer Aniston şi-a făcut cont pe Instagram, lucru atât de aşteptat de fanii actriţei, iar prima fotografie postată de actriţă a stabilit un record.

Jennifer s-a pozat împreună cu colegii săi din serialul cult “Friends”, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc și David Schwimmer, iar fotografia a adunat în timp foarte scurt 12 milioane de aprecieri.

„Acum suntem prieteni și pe Instagram. Bună Instagram!”, a scris Jennifer, care este urmărită deja de peste 11 milioane de persoane, iar în descrierea profilului actriţa a scris: “My friends call me Jen”.

Potrivit People, Jennifer a strâns 1 milion de fani într-un timp record: 5 ore şi 16 minute, detronându-i pe Harry şi Meghan care în luna aprilie aveau un milion de fani în 5 ore şi 45 de minute.

Pentru a sărbători această intrare triumfală pe Instagram, Jennifer a făcut a doua postare, un clip video în care pare că îşi sparge telefonul: “Jur că nu am vrut să îl sparg… Mulţumesc pentru călduroasa voastră primire.”, a scris ea.

Apariţia lui Jennifer pe Instagram a fost salutată şi de numeroase celebrităţi: Courteney Cox, Reese Whiterspoon, David Swchimmer, Lisa Kudrow, David Spade, Jessica Capshaw, Kate Hudson bucurându-se pentru actriţă. Iar cu umorul său caracteristic, Jennifer va fi una dintre cele mai urmărite vedete. Nu o rataţi!

Foto: Gettyimages.com