Magic News

Ce a dezvăluit Prinţul William despre Prinţesa Diana în timpul turneului din Pakistan

Prinţul William şi Kate Middleton şe află într-un turneu regal de 5 zile în Pakistan, o vizită cu o semnificaţie aparte pentru moştenitorul tronului britanic.

Pakistanul este ţara pe care Prinţesa Diana a vizitat-o de mai multe ori, iar William a călcat acum cu emoţie pe urmele mamei sale.

În timpul unei vizite într-o şcoală de fete din Islamabad, William a făcut şi o dezvăluire emoţionantă în momentul în care fetele i-au mărturisit că sunt mari fane ale Dianei. “Şi eu sunt un mare fan al mamei mele”.

Declaraţia lui William a adus zâmbetul pe feţele celor prezenţi, onoraţi că Diana i-a vizitat de 3 ori.

Prinţul William şi Kate Middleton au făcut o impresie extrem de frumoasă din prima clipă în care au ajuns în Pakistan. Cei doi îşi onorează gazdele, purtând haine tradiţionale. De exemplu, pentru un eveniment organizat la Muzeul Naţional al Pakistanului din Islamabad, William a purtat o tunică midi, care s-a potrivit perfect cu rochia verde smarald a lui Kate.

Iar pentru o vizita în nordul Pakistanului, Kate si William au avut pe deasupra hainelor lor nişte tunici albe, brodate, Ducesa de Cambridge purtând şi o pălărie cu pană, identică cu cea avută de Prinţesa Diana în timpul vizitei din 1991. La fel ca şi Diana, Kate va reuşi, cu siguranţă, să îşi impresioneze gazdele.