Magic News

Virgil Ianţu şi Aida Economu - Dezvăluiri despre <<Profu’>>, comedia în care joacă împreună

Virgil Ianţu şi Aida Economu au fost invitaţi în această dimineaţă la Magic Start şi au vorbit despre serialul Pro TV, “Profu’”, o comedie educată.

“Profu’” a ajuns la episodul 5, care se difuzează în această seară, la 21.30. În serial, Virgil Ianţu este medic neurochirurg, iar Aida Economu joacă rolul unei profesoare de limba română şi este iubita lui. Însă Profu’, rol deţinut de Andi Vasluianu, face o obsesie pentru ea.

Scenariul este unul de mare succes, Adrian Teleşpan, Maria Marinescu, Lia Bugnar şi Răzvan Roşca au adaptat scenariul din varianta germană, ţinând cont de spiritul local, inclusiv de umorul românesc.

Virgil Ianţu şi Aida Economu au mai jucat împreună în “Minte-mă frumos!”, iar pentru Virgil Ianţu o astfel de experienţă este precum o lecţie. “Apreciez foarte mult ce fac ei. Dacă sunt chemat la probă, vin cu drag. Îmi place foarte mult să descopăr lucruri noi.”, a declarat Ianţu.

Acesta spune că serialul este făcut cu mult umor de calitate, este relaxant, are şi mesaje. “Se termină foarte repede un episod. Ai vrea să mai ţină.”

Profu’ are 10 episoade, iar ultimele două sunt scrise de scenariştii români în întregime, neexistând în varianta din Germania, a dezvăluit Aida Economu.

Foto: Mihai Vasilescu