Magic News

Cum au reacţionat fanii când au auzit numele viitorului album al lui Lady Gaga

Lady Gaga şi-a anunţat fanii că numele viitorului său album este “Adele”, artista stârnind reacţii diverse în rândul fanilor.

Aceştia au început să speculeze că albumul va fi o colaborare între Lady Gaga şi artista britanică, Adele. Mai ales că nu este niciun secret că pe cele două artiste le leagă o prietenie foarte frumoasă, iar un album comun nu ar suprinde pe nimeni. În trecut, Gaga a colaborat cu diverşi artişti, precum Christina Aguilera, Beyonce şi Tony Bennett.

Alţi fani au spus că, de fapt, numele face referire la un trandafir, în timp ce Lady Gaga a ales să păstreze misterul asupra acestui nou material discografic.

“Adele” va fi cel de-al şaselea album de studio al lui Lady Gaga după Joanne, lansat în 2016.

Lady Gaga a fost anul trecut în atenţia tuturor după ce a jucat în filmul “A Star Is Born”, peliculă care a fost nominalizată la cele mai importante premii din cinematografie. În acelaşi timp, melodia “Shallow” de pe coloana sonoră a filmului a primit Premiul Oscar pentru Cel mai bun cântec original.

Anul acesta, Lady Gaga se concentrează asupra carierei muzicale, ea mutându-şi reşdinţa la Las Vegas şi pregătindu-se de lansarea acestui nou album.