Magic News

Cât costă fabuloasa rochie Versace purtată de Jennifer Lopez recent

Jennifer Lopez a încheiat prezentarea de modă a Casei Versace de la Milano într- fabuloasă rochie verde, o reinterpretare a celei din urmă cu 19 ani, de la Premiile Grammy.

Şi atunci, şi acum, Jennifer a făcut senzaţie, toată lumea vorbind despre această creaţie în care Jennifer arată superb.

Rochia maxi din mătase în care a strălucit artista în vârsta de 50 de ani poate fi acum comandată de pe site-ul Moda Operandi, însă preţul este unul exorbitant şi doar puţine femei îşi vor permite să o cumpere. Creaţia costă 9.325 de dolari şi nu va fi disponibilă decât anul viitor.

Într-un interviu recent pentru Vogue, Jennifer a spus povestea acestei rochii pe care stilista ei de atunci Andrea Liberman i-a adus să o încerce. Însă nici stilista nu era convinsă că aceasta era alegerea, rochia fiind purtată înainte de Donatella, de Sandra Bullock şi de una dintre fetele de la Spice Girls. De ce ar fi îmbrăcat şi Jennifer acea creaţie Versace? În momentul în care Jennifer şi-a pus acea rochie, toată lumea a ştiut că este câştigătoarea.

Iar Jennifer nu se gândea prea mult la rochie, era fericită ca are ce să poarte la Premiile Grammy. În momentul în care si-a făcut apariţia pe covorul roşu toate privirile erau îndreptate asupra ei. După acea seară, toată lumea a început să caute pe internet rochia, iar Google a creat Google Images.

“În ceea ce priveşte cariera mea, această rochie a marcat un moment. Chiar daca nu cunosc muzica mea, nu-mi ştiu filmele, oamenii ştiu despre acel moment şi acea rochie. Asta a fost.”, declară acum cântăreaţa.