Magic News

Reacţia lui Celine Dion când a aflat că Drake vrea un tatuaj cu faţa ei

După ce în urmă cu doi ani, Drake i-a spus lui Celine Dion că vrea să îşi facă un tatuaj cu faţa ei, artista a revenit acum asupra acestui subiect.

Într-un interviu pentru iHeartRadio Canada, Celine l-a sfătuit să nu facă acest lucru şi i-a oferit o serie de soluţii, invitându-l la masă sau propunându-i să vorbească cu mama lui.

„Te rog, Drake, te iubesc foarte mult. Îţi pot spune ceva? Nu o face. Îmi poţi scrie scrisori de dragoste. Îmi poţi trimite autografe pentru copiii mei. Poţi veni în vizită. Te invit la prânz sau la cină. Putem ieşi să bem ceva. Putem cânta împreună. Orice vrei. Pot vorbi cu mama ta. Orice îţi doreşti, dar te rog.”, i-a transmis Celine.

Drake nu ar fi la primul tatuaj cu o celebritate, pe corpul său existând tatuaje cu cei care l-au inspirat în carieră: Denzel Washington, Aaliyah, Sade, The Beatles şi Rihanna.

Interpreta hit-ului "My Heart Will Go On" a spus şi motivul pentru care nu îşi doreşte un astfel de tatuaj:

„Toţi înaintăm în vârstă. Întotdeauna am fost foarte slabă. Pe măsură ce trece timpul, pe măsură ce îmbătrâneşti, faţa mea se va alungi şi (tatuajul) nu va fi mai drăguţ. Nu te tatua, te rog. Dacă o faci, fă unul fals”.

Foto: Gettyimages.com