Magic News

Sophia Loren, la 88 de ani - Secretele divei italiene

Actriţa italiană Sophia Loren, un adevărat icon al cinematografiei, a împlinit 88 de ani pe 20 septembrie, dar rămâne fidelă crezului său de a nu-şi sărbători niciodată ziua de naştere.

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, un adevărat sex-simbol, Sophia fascinează o lume întreagă de zeci de ani.  

“Sex-appel-ul este 50% ceea ce ai şi 50% ceea ce cred oamenii că ai”, spune Sofia Loren cu multă francheţe, dezvăluindu-şi unul dintre secrete.

Născută la Romă într-o familie modestă, ea şi-a început cariera în 1951, devenind una dintre cele mai apreciate actriţe. Începând din 1957, Sophia a jucat la Hollywood alături de marile nume ale momentului: Clark Gable, Peter Sellers, John Wayne şi Frank Sinatra.

În 19612, prestaţia sa din filmul “La Ciociara” în regia lui Vittorio De Sica în care a jucat alături de Jean Paul Belmondo avea să îi aducă Premiul Oscar şi Premiul de interpretare feminină la Cannes. În 1991, Sohia Loren primea al doilea Oscar, pentru întreaga sa carieră.

Un alt secret al acestei femei celebre este acela de a fi ştiut să îşi separe viaţa profesională de cea personală. Timp de 50 de ani, a fost căsătorită cu producătorul de film Carlo Ponti, care a murit în 2007 şi care a fost tatăl cel doi băieţi ai ei, Carlo Junior şi Edoardo. În ciuda celebrităţii, cei doi au ales să-şi trăiască viaţa discret.

Sophia Loren se consideră în primul rând mamă, luându-şi timp să-şi crească copiii şi rămânând fidelă originilor sale italiene.

La 85 de ani, actriţa continuă să vadă lumea precum un loc plin de frumuseţe: “Întotdeauna mă trezesc devreme dimineaţa, sar din pat şi mă plimb în parc în jur de o oră”. În plus, ea are tot timpul o atitudine pozitivă: „Sunt foarte rare situaţiile în care sunt pesimistă ori melancolică".

Diva italiană a povestit că se simte în continuare bine, în ciuda anilor: „Nu mi-am ascuns niciodată vârsta pentru că nu îmi pasă. Nu putem ascunde trecerea timpului, iar mie nu îmi e frică de anii care au trecut.”

Astfel, în 2006, Sophia Loren poza nud pentru Calendarul Pirelli, devenind, la 71 de ani, cel mai în vârstă model care a apărut într-o campanie publicitară a acestui brand italian.