Magic News

La 61 de ani, Alec Baldwin va avea al cincilea copil cu actuala soţie

După avortul spontan din urmă cu cinci luni, Hilaria, soţia lui Alec Baldwin, a dezvăluit că este însărcianta cu cel de-al cincilea copil al cuplului, al şaselea al actorului în vârstă de 61 de ani.

Instructoarea de yoga în vârstă de 35 de ani a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care se vede burtica de gravidă, dar şi un clip în care se aud bătăile de inimă ale bebeluşului.

Spre deosebire de data trecută, acum lucrurile decurg normal, iar sarcina nu ridică probleme, deşi primele luni au venit cu greturi şi epuizare fizică.

“Sunetul puternic al acestei inimioare mă bucură enorm, mai ales după pierderea pe care am experimentat-o în primăvară. Vrem să împărtăşim cu voi această veste minunată şi suntem foarte încântaţi de momentele trăite acum şi nu ne dorim să ascundem sarcina. Aceste prime luni de sarcină au venit cu greţuri şi epuizare… nu trebuie să mă prefac că mă simt bine, pentru că nu e aşa”, a declarat Hilaria Baldwin.

Alec şi Hilaria Baldwin au împreună patru copii, Carmen (6), Rafael (4), Leonardo (3) şi Romeo (15 luni), iar actorul în vârstă de 61 de ani este şi tatăl lui Irland, de 23 de ani, a cărei mama este Kim Basinger.