Magic News

Trupa 3 Sud Est a lansat imnul prieteniei

Trupa 3 Sud Est lansează în cel de-al 22-lea an de la înfiinţare un imn muzical despre cel mai important şi mai de preţ lucru„Prietenia".

„Prietenia" este însoţită de un videoclip regizat de Iura Luncasu, filmat pe malul lacului Snagov alături de cunoştinţe şi prieteni apropiaţi ai trupei, printre care Andreea Bălan şi Andreea Antonescu.

„«Prietenia» este o piatră rară, aşa cum spunem în noul nostru single. Suntem foarte buni prieteni, dar suntem colegi în primul rând, pentru că muzica este foarte importantă pentru toţi trei. Ne bucurăm foarte mult că lansarea piesei «Prietenia» corespunde cu aniversarea a 22 de ani de când cântăm împreună. Single-ul nu este despre noi, ci despre voi, despre prietenie, şi cu ocazia aceasta, vrem să vă mulţumim că ne sunteţi prieteni de atât de mult timp şi că sunteţi alături de noi în fiecare moment", declară Laurenţiu Duţă.

La începutul acestui an, 3 Sud Est a lansat „Focul", o poveste de dragoste sensibilă spusă pe acorduri dulci de chitară. În mai 2018, 3 Sud Est a lansat „Dansăm în ploaie", o piesă fresh despre fericire şi dragoste. La sfârşitul anului 2017, trupa a lansat "Stele", hit ce a cucerit topurile muzicale radio şi TV şi a adunat peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube. În vara aceluiaşi an, trupa 3 Sud Est a lansat "Am dat tot", o piesă romantică, inspirată de amintirile şi poveştile de dragoste trăite de ei, iar în 2016, trupa a lansat single-ul de succes şi clipul "Cine eşti?", o frumoasă piesa de dragoste ce a cucerit topurile muzicale TV şi radio.
 
Tot în 2016, Laurenţiu Duţă, Viorel Sipos şi Mihai Budeanu au lansat piesa "Adio", iar în 2015 au colaborat cu Inna pentru hitul "Mai stai", care a adunat peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube. 3 Sud Est este una dintre cele mai de succes trupe de pe piaţa românească, cei trei membri primind titlul de „Regii muzicii de dance". Printre cele mai cunoscute melodii se număraă „Ai plecat", primul single al trupei care le-a definit caracteristicile muzicale şi le-a adus succes, „Amintirile", cea mai îndrăgită piesa a celor trei, dar şi hituri precum „Emoţii", "Cine eşti?" şi "Stele", care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.