Magic News

Renée Zellweger, în lacrimi la premiera filmului “Judy”

După o perioadă de pauză de câţiva ani în care s-a confruntat cu depresia, Renée Zellweger se întoarce pe marile ecrane în rolul lui Judy Garland.

Filmul a avut premiera la Festivalul de film de la Toronto, iar după vizionarea filmului, publicul a aplaudat-o minute în şir pentru interpretarea fermecătoare pe care o face în “Judy”.

Actriţa a izbucnit în lacrimi, fiind de-a dreptul copleşită de această reacţie din partea fanilor care i-au simţit lipsa.

“În 15 ani la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto nu am văzut niciodată o asemenea reacţie precum cea stârnită de Renée Zellweger. Aplauzele s-au oprit doar pentru că ea ne-a rugat.”, a scris pe Twitter jurnalista Jenelle Riley.

Actriţa a urcat pe scenă plângând şi i-a rugat pe cei prezenţi să se oprească din aplaudat: “„OK, încetaţi, îmi distrugeţi machiajul“, a glumit ea.  

„Este o responsabilitate imensă să prezinţi lucrurile cât se poate de exact când vine vorba de o legendă cum a fost Judy. Am citit mult şi am învăţat câte ceva despre diferenţa dintre adevărata istorie a unei persoane şi percepţia publicului despre acea persoană, aşa că am încercat să găsesc un echilibru între acestea“, a declarat actriţa.

În filmul “Judy”, Renée Zellweger trece printr-o transformare uimitoare şi ne aminteşte de Judy Garland pe vremea când aceasta susţinea concerte în 1968, într-un club de noapte din Londra.

“Mai bine de 40 de ani, Judy Garland a râs, a iubit și a încântat, indiferent ce i-a adus viaţa, iar publicul a adorat-o. Însă a plătit prețul copilăriei pierdute la Hollywood și epuizării emoționale, tânjind mereu după o viață normală dincolo de curcubeu”, spune regizorul Rupert Goold.

Cu acest rol, Renée Zellweger se întoarce pe marile ecrane şi se întoarce în stil mare cu un rol pentru care va primi mai mult ca sigur o nominalizare la Oscar. În 2004 ea câştiga Oscarul pentru rol secundar pentru prestaţia din “Cold Mountain”. Cunoscută pentru comediile romantice „Bridget Jones’s Diary“, „Jerry Maguire“ şi „Me, Myself & Irene“, Renée Zellweger a trăit o adevărată dramă în ultimii ani. “Am fost sfătuită prost. A fost o perioadă sumbră. Şi tristă. Dar nu consider asta ca o viaţa irosită, căci am învăţat mult, ceea ce aveam nevoie. Am învăţat mult. Prin urmare, sunt doar recunoscătoare pentru asta. Recunoscătoare că am învăţat despre mine şi pentru că am făcut ceva diferit.”