Magic News

Pierce Brosnan crede că a venit timpul ca o femeie să joace rolul Agentului 007 - “Daţi-vă la o parte, băieţi!”

Pierce Brosnan, unul dintre cei mai carismatici actori care au interpretat rolul Agentului 007, a declarat că a venit timpul ca în rolul celebrului spion britanic să fie distribuită şi o femeie.

În vârstă de 66 de ani, Pierce Brosnan consideră că ar fi încântător ca Agentul 007 să fie o femeie.

“I-am văzut pe băieţi făcând asta în ultimii 40 de ani. Daţi-vă la o parte, băieţi, şi puneţi o femeie acolo!'', a declarat actorul pentru Hollywood Reporter. “Cred că ar fi captivant, ar fi încântător”, a adăugat el.

Din păcate, Brosnan este conştient că este puţin probabil să se întâmple acest lucru cât timp producătoarea francizei este Barbara Broccoli.

Următorul film din seria James Bond, “No Time to Die”, îi are în distribuţie pe Daniel Craig şi Ana De Armas, noua "Bond girl", iar filmările au loc în Jamaica, la la Londra şi la Pinewood Studios din Marea Britanie.

Viitorul lungmetraj din saga James Bond va fi lansat pe ecrane pe 8 aprilie 2020 şi va fi ultimul cu Daniel Craig în rolul principal. Este filmul cu numărul 25 din seria Agentului 007.

Mai multe nume au fost vehiculate pentru rolul Agentului 007, însă Idris Elba pare să aibă cele mai multe şanse de a primi rolul.

Foto: Gettyimages.com