Magic News

Când revine Meghan Markle din concediul de maternitate

Meghan Markle îşi va relua atribuţiile oficiale mai repede decât ne-am fi aşteptat. Ducesa de Sussex a devenit mamă în luna mai, iar la 4 luni de la venirea pe lume a baieţelului ei, Archie, ea va participa la primul eveniment oficial.

Săptămâna viitoare, Meghan va fi prezentă la lansarea colecției vestimentare pe care a creat-o în scopuri caritabile alături de organizația non-profit SmartWorks și retailer-ul Jigsaw.

„Ducesa Meghan va lansa linia ei vestimentară în colaborare cu Jigsaw, John Lewis and Partners, Marks and Spencer & Misha Nonoo, pe 12 septembrie, pentru a susține organizația SmartWorks pe care o patronează. Suntem foarte curioși ce va alege Meghan să poarte din această colecție pe care a creat-o”, a declarat reporterul regal Emily Andrews.

Chiar dacă a devenit mamă anul acesta, Meghan a continuat să fie extrem de activă, ea participând în această perioadă la diverse evenimente alături de Prinţul Harry. În plus ea a fost guest editor al revistei Vogue, contribuind la crearea numărului de septembrie.

Peste doar câteva săptămâni, Meghan Markle si Printul Harry vor pleca alături de Archie în primul lor turneu regal. Cei trei vor vizita Africa de Sud, Malawi, Angola şi Botswana.

Foto: Gettyimages.com