Magic News

Justin Bieber a vorbit cu sinceritate despre celebritatea precoce, droguri şi bani

Într-un lung mesaj publicat pe Instagram, Justin Bieber a povestit cu multă sinceritate ce a însemnat celebritatea pentru el.

La 13 ani, Justin era adorat de o lume întreagă, însă banii, notoritatea şi succesul l-au aruncat în infern.

“Aveam mulţi bani, locuinţe, maşini, reuşite, premii, dar nu eram fericit”, a scris el, mărturisind că a avut nevoie de ani pentru a repara deciziile proaste pe care le-a luat.

Interpretul melodiei “Love Yourself” a vorbit despre povara celebrităţii la vârste fragede care l-a împins să consume droguri putrnice şi să fie violent cu femeile din viaţa lui. În plus, Justin nu a crescut într-o familie unită, care să-I ofere sprijin şi să-l ajute să gestioneze situaţia.

“Părinţii mei aveau 18 ani când s-au despărţit. Nu aveau bani, erau tineri şi rebeli.”, spune Bieber care la 13 ani s-a trezit că este “iubit” de o lume întreagă. “Când auzi astfel de lucruri când esti tânăr, ajungi să le crezi.”

Astfel, la 18 ani, nu ştia să facă nimic în viaţa reală, însă avea milioane în conturi şi “acces la tot ce îşi dorea”.

“La 20 de ani am luat cele mai proaste decizii pe care vi le puteţi imagina”, a recunoscut artistul. “Eram unul dintre cei mai iubiţi şi adoraţi oameni din lume şi am devenit unul dintre cei mai ridiculizaţi, judecaţi şi urâţi.”

Aflat în imposibilitatea de a-şi gestiona viaţa, cântăreţul a căzut pradă drogurilor, a devenit violent şi nervos. “M-am distanţat de toate persoanele care mă iubeau. Mi-a luat ani să îmi revin, să repar relaţiile stricate şi să îmi schimb modul de a mă comporta faţă de ele.”

Acum, la 25 de ani, viaţa lui Justin s-a schimbat în bine datorită prietenilor, familiei şi suportului pe care îl are din partea soţiei lui, Hailey Baldwin.