Magic News

Feli şi-a botezat fetiţa în secret

Feli Donose a dezvăluit pe contul său de Instagram că şi-a botezat fetiţa în urmă cu două luni.

Artista în vârstă de 33 de ani a publicat imagini de la botezul micuţei Nora Luna şi a povesit cum a fost această zi atât de specială.

“Am tot aşteptat momentul potrivit să fac postarea asta, dar am învăţat de curând că momentul potrivit e fix ăla când te gâdilă stomacu' şi o voce îţi spune «Hai, Feli! Bucură-te şi împarte ce simţi cu lumea întreagă». Asta simt să fac acum... Am creştinat-o pe Nora Luna magică într-un iunie de poveste. Am simţit să fie totul intim, în familie, normal, simplu şi modest, dar cu bogăţie în inima noastră a părinţilor, a familiei şi ale prietenilor noştri-familie“, a scris Feli pe Instagram.

„Nora Luna a avut parte de o zi cu soare, până şi de o seară cu soare şi oameni care o iubesc necondiţionat. Nu ştiu exact ce să scriu în postarea asta, cum să descriu ce e în sufletul meu. Simt doar să împart o particică din 9 iunie al nostru. Nora Luna a dormit toată slujba aproape. Avem noroc de un copil cuminte, vesel, zâmbet de dimineaţa până seara, cu personalitate (deja) puternică, o Nora Luna magică pe care Dumnezeu ne-a dat-o ca să ne înveţe să ne bucurăm de viaţă şi să învăţăm zi de zi alături de ea... să fim oameni mai buni“.  

Feli i-a făcut o declaraţie de iubire şi partenerului său de viaţă, Cătălin: „Acum vă întreb: Să îi mulţumesc şi lui Cătălin (tatăl lui Nori) public pentru minunea pe care o avem sau ar suna a speech de Oscar? Te iubesc, Cătă!“. 

Feli şi Cătălin s-au cunoscut în 2017 la o nuntă, la care ea cânta, iar el era invitat. Cei doi au avut iniţial o relaţie la distanţă, pentru că el locuia în străinătate. După câteva luni, el s-a mutat în România, iar Feli a rămas însărcinată. Pe 21 noiembrie 2018, Feli o aducea pe lume pe Nora Luna, iar artista îşi anunţa fanii printr-un mesaj extrem de frumos:

“Peste tot cerul răsuna că suntem bine împreună! Bine ai venit pe lume, Nora Luna mea! (21.11.2018)“.