Magic News

Renée Zellweger revine pe marile ecrane după “o perioadă sumbră. Şi tristă”

Renée Zellweger se întoarce pe marile ecrane cu rolul unei artiste intrate în legedă, Judy Garland.

După ce a jucat în musicalul “Chicago”, Renée Zellweger a avut din nou ocazia să cânte, iar actriţa premiată cu Oscar a vorbit despre acest rol şi despre revenirea sa.

Într-un interviu pentru Red Magazine, actriţa a povestit cum a trăit în ultimii ani departe de Hollywood şi cât de greu i-a fost în această perioadă.

În “Bridget Jones”, Renée Zellweger ne-a făcut să râdem copios, însă în viaţa reală, actriţa nu a prea avut motive de bucurie, între 2010 şi 2016 ea dispărând de la Hollywood.

Acum se întoarce de departe, după cum ea însăşi a recunoscut: “Am fost sfătuită prost. A fost o perioadă sumbră. Şi tristă. Dar nu consider asta ca o viaţa irosită, căci am învăţat mult, ceea ce aveam nevoie. Am învăţat mult. Prin urmare, sunt doar recunoscătoare pentru asta. Recunoscătoare că am învăţat despre mine şi pentru că am făcut ceva diferit.”

În filmul “Judy”, actriţa trece printr-o transformare uimitoare şi ne aminteşte de Judy Garland pe vremea când aceasta susţinea concerte în 1968, într-un club de noapte din Londra.

“Mai bine de 40 de ani, Judy Garland a râs, a iubit și a încântat, indiferent ce i-a adus viaţa, iar publicul a adorat-o. Însă a plătit prețul copilăriei pierdute la Hollywood și epuizării emoționale, tânjind mereu după o viață normală dincolo de curcubeu”, spune regizorul Rupert Goold.