Magic News

Bon Jovi a anunţat titlul viitorului album. “Sunt foarte mulţumit de el. Este un disc diferit”

Trupa Bon Jovi a anunţat titlul viitorului album, al 15-lea material discografic al trupei, care va fi lansat anul viitor.

Acesta se va numi „Bon Jovi: 2020” şi va conţine piese cu teme sociale, pentru că este un an electoral, în America urmând să aibă loc alegeri prezidenţiale.

Noul album vine la 4 ani distanţă după „This House is Not For Sale”, care econţine melodii în care artiştii au cântat despre problemele personale.

„Bon Jovi: 2020” va fi diferit de precedentul şi va aborda teme sociale. Vom descoperi astfel melodii despre veterani, stres post-traumatic, despre atacurile armate recente din Ohio şi Texas. “Sunt foarte mulţumit de el. Este un disc diferit”, a declarat Jon Bon Jovi, care nu a spus însă nimic şi despre un nou turneu.

În luna iulie, trupa a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului „This House is Not For Sale”. A fost cel de-al doilea concert, după cel din 2011, care a rămas în amintirea fanilor trupei. Anul acesta, Bon Jovi a ajuns la Bucureşti într-o formulă schimbată, însă band-ul s-a prezentat impecabil. În schimb, solistul în vârstă de 57 de ani a avut ceva probleme cu vocea, iar concertul nu a fost la fel de lung ca prima dată.

Înfiinţată în 1983, trupa Bon Jovi are în palmares 13 albume de studio, un trofeu Grammy şi două American Music Awards, iar în 2018 a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.