Magic News

Bere Gratis, pe scena One! Festival în ultima seară Magic Sunsets - “Ce distracţie, ce mişto” în Piaţa Ovidiu din Constanţa

Atmosfera de vacanţă s-a simtit mai bine ca niciodată în Piaţa Ovidiu în timpul concertului susţinut de Bere Gratis în ultima seară Magic Sunsets de la One! Festival.

Trupa aflată de 20 de ani în muzica românească ne-a oferit o nouă reprezentaţie de neuitat, iar lângă statuia lui Ovidiu s-au auzit “tristele”, dar și cele “vesele” semnate Bere Gratis.

Recitalul a început cu “Poveste de oraş”, iar publicul a cântat refrenul alături de formaţie. A urmat “La tine-aş vrea să vin”, melodie lansată în urmă cu 15 ani şi relansată de curând alături de Lora pentru a sărbători cei 20 de ani în muzica românească.

Toată lumea a dansat dupa aceea pe melodia “Ce mişto” şi a cântat refrenul “E distracţie/Ce mişto”.

Miţă a cântat în genunchi melodia “Îţi mai aduci aminte” după care toată lumea a ridicat braţele la melodia “Două inimi”, single lansat împreună cu Giulia în 2013.

Seara a continuat cu melodiile “Noapte caldă”, un hit lansat împreună cu Sore, “Pas în doi”, “Vino mai aproape”.

La final, Mihai Georgescu le-a transmis spectatorilor câteva gânduri despre această seară atât de minunată: “Văd din ce în ce mai mulţi oameni sensibili, bucuroşi, inimoşi, sufletişti, care se bucură la concert, care plâng pentru Caracal şi care iau atitudine în faţa oricărui lucru. Să ţineţi minte:  România este frumoasă prin fiecare dintre voi. România este frumoasă prin sufletul fiecăruia dintre voi. În seara asta ne-ati făcut o noapte minunată. Să aveţi o viaţă minuantă cum ne-aţi făcut voi în seara asta nouă!”

Foto: Ioana Epure