Magic News

Proconsul - Tribut adus cântecului românesc la ONE! Festival. Bodo le-a mulţumit Mălinei Olinescu şi Laurei Stoica

Proconsul a deschis seara Magic Sunsets din al 3-lea weekend al festivalului ONE! Pe scena din Piaţa Ovidiu au răsunat unele dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei.

Bogdan Marin (Bodo), solistul formaţiei, le-a dezvăluit spectatorilor că anul acesta se împlinesc 20 de ani de când a fost creată trupa, perioadă în care au încercat să devină oameni mai buni. Trupa a cântat în continuare melodia “Un om mai bun”. “De mult îmi doresc să văd în Piaţa Ovidiu palmele ridicate”, a spus Bodo care le-a făcut o declaraţie de dragoste spectatorilor, trupa cântând melodia “Mi-ai luat inima”. Artistul i-a îndemnat pe spectatori să cânte împreună refrenul melodiei.

“Pentru tine” a fost umătoarea melodie din playlist, iar spectatorii au aprins lanternele telefoanelor mobile.

În continuare, pentru toate fetele din Piaţa Ovidiu, trupa a cântat melodia “Eşti fata pentru care cânt”.

Bodo s-a declarat fericit să cânte în acest oraş: “Vara, cu ceva ani în urmă, pentru muzica românească, Constanţa era un loc foarte important. Nu numai pentru Festivalul de la Mamaia, ci şi pentru multe alte cântări frumoase care se întâmplau pe plajă, în Piaţa Ovidiu. De aceea sunt foarte fericit că la Constanţa se întâmplă iar aşa ceva. Am hotărât ca în seara aceasta să aducem un tribut cântecului scris în România de-a lungul timpului”.

Artistul a cântat “Mi-e dor de tine” şi “Nicio stea” şi le-a mulţumit Mălinei Olinescu şi Laurei Stoica, două artiste care ne-au părăsit nedrept de repede.  

La final, trupa a cântat hit-ul “Cerul”, melodie aflată în top 15 cele mai frumoase cântece compuse vreodată în România.  

 Foto: Mihai Vasilescu