Magic News

Cum arată inelul de logodnă primit de Scarlett Johansson. Valorează aproape o jumătate de milion de dolari

Scarlett Johansson s-a logodit în luna mai cu Colin Jost, însă cuplul a continuat să păstreze discreţia asupra poveştii de iubire şi nu a oferit detalii despre nuntă.

Actriţa în vârstă de 34 de le-a oferit însă fanilor posibilitatea să vadă pentru prima dată cum arată inelul primit de la Colin.

Prezentă la Comic Con de la San Diego, Scarlett a purtat superbul inel pe degetul inelar al mânii stângi. Este vorba despre un diamant mare, de culoarea şampaniei, în formă de pară, bijuteria fiind creată cel mai probabil de designerul James de Givenchy, nepotul lui Hubert de Givenchy, fondatorul celebrei case Givenchy.

De altfel, o imagine cu inelul a fost postată pe pagina de Instagram a brand-ului de bijuterii de lux Taffin, care îi aparţine lui James de Givenchy.

Scarlett Johansson se află în faţă celei de-a treia căsătorii, după mariajele cu Ryan Reynolds şi Romain Dauriac, tatăl fetiţei sale, Rose. Actriţa l-a cunoscut pe Colin Jost pe platourile de filmare ale emisiunii “Saturday Night Live” şi după 2 ani de relaţie, în luna mai a acestui an şi-au anunţat logodna.

Foto: Gettyimagescom