Magic News

Britney Spears - Pentru prima dată pe covorul roşu alături de iubitul ei

Aproape tot Hollywood-ul a fost prezent la premiera celui mai nou film al regizorului Quentin Tarantino, “Once Upon a Time in Hollywood”.

Printre celebrităţile prezente s-a aflat şi Britney Spears, artista în vârstă de 37 de ani apărând pentru prima dată pe covorul roşu alături de iubitul ei, Sam Asghari, în vârstă de 25 de ani.

Cei doi au arătat perfect pe covorul roşu, ea într-o rochie roşie, iar el într-un costum bej. În plus, cei doi îndrăgostiţi nu au fost deloc timizi, oferindu-le fotografilor ocazia să îi pozeze în timp ce se sărută.

După luni de speculaţii privind starea sa de sănătate, Britney Spears revine în atenţia fanilor şi pare mai fericită decât oricând. Relaţia sa cu Sam decurge cum nu se poate mai bine, după cum se poate observa şi din clipul postat de artistă pe Instagram. Cei doi dansează pe melodia Madonnei, “La Isla Bonita”, iar fanii au răsplătit-o cu peste 2 milioane de like-uri.

Împreună din 2016, cuplul nu a mai apărut până acum la vreun eveniment monden atât de mare, “Once Upon a Time in Hollywood” fiind ocazia perfectă să se afişeze pentru prima dată împreună.

Foto: Gettyimages.com