Magic News

Filmul “Once Upon a Time in Hollywood” a avut premiera la Los Angeles

Numeroase celebrităţi au participat la premiera filmului “Once Upon a Time in Hollywood”, o peliculă regizată de Quentin Tarantino, cu Brad Pitt, Leonardo Di Caprio şi Margot Robbie în rolurile principale.

Cei trei actori au fost prezenţi pe covorul roşu, iar alături de ei s-au aflat Sofia Vergara, Britney Spears, Pierce Brosnan sau Snoop Dogg.

“Once Upon a Time in Hollywood” a fost prezentat pentru prima dată la Festivalul de film de la Cannes din această primăvară.

Filmul îi aduce pentru prima dată împreună pe Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt şi a generat un interes uriaş datorită regizorului, aflat la cel de-al 9-lea film din carieră, şi subiectului pe care acesta îl abordează.  

“Once Upon a Time in Hollywood” este povestea unui star de televiziune care joacă în filme western, rol în care apare DiCaprio şi a dublurii sale, rol în care a fost distribuit Brad Pitt. Personajul lui Brad Pitt, Rick Dalton, este vecin cu Sharon Tate, soţia regizorului Roman Polanski, asasinată de Charles Manson.

Potrivit regizorului,”Once Upon a Time in Hollywood” va fi asemănător celebrului film, “Pulp Fiction”, lansat în 1994. 

Foto: Gettyimages.com