Magic News

Bon Jovi a cântat la Bucureşti. După 8 ani - "E bine să te întorci.”

Trupa Bon Jovi şi-a încheiat la Bucureşti turneul “This House Is Not For Sale”, acesta fiind al doilea concert pe care formaţia îl susţine în România.

Bon Jovi a cântat pentru prima dată la Bucureşti în iulie 2011, iar concertul a rămas în amintirea fanilor după ce trupa şi-a încântat atunci publicul timp de 3 ore.

Acum, Bon Jovi a ajuns la Bucureşti într-o formulă schimbată, însă band-ul s-a prezentat impecabil. În schimb, solistul în vârstă de 57 de ani a avut ceva probleme cu vocea, iar concertul nu a fost la fel de lung ca prima dată.

Colegii săi de trupă, David Bryan (clape), Tico Torres (baterie), Hugh McDonald (bas), John Shanks (chitară), Everett Bradley (multi-instrumentist) şi Phil X (chitară) l-au susţinut perfect pe tot parcursul serii.
Din playlist au făcut parte piese de pe noul album, „Roller Coaster” şi „We Don't Run”, dar şi  „You Give Love a Bad Name”, „Born To Be My Baby”, „Runaway”, „Keep the Faith”, „Wanted Dead or Alive”, „Lay Your Hands on Me” şi „Bad Medicine”.

Din păcate, legendarele “Alaways” şi “Bad of Roses” au lipsit de data aceasta din repertoriu, iar la finalul concertului, în maşinile blocate în trafic în Piaţa Constituţiei se auzeau acordurile din “Bad of Roses”.

Publicul a fost însă fericit să îl revadă pe Bon Jovi, cei 50.000 de spectatori, mulţi pentru prima dată la un concert al trupei, cântând şi dansând alături de el.

Carismatic, foarte prezent pe scenă, într-o formă fizică excelentă, Bon Jovi le-a transmis celor prezenţi că este bucuros să se afle din nou la Bucureşti: „E bine să te întorci. Vă mulţumesc că aţi venit!”, a spus solistul.

Concertul s-a încheiat cu melodiile „Livin' on a Prayer”, „I'd Die For You” şi „Twist and Shout” (cover The Top Notes). Aplauzele fanilor i-au convins pe artişti să revină pentru bis, trupa făcând chiar pe scenă o scurtă şedinţă.

Înfiinţată în 1983, trupa Bon Jovi are în palmares 13 albume de studio, un trofeu Grammy şi două American Music Awards, iar în 2018 a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Foto: Mihai Vasilescu