Magic News

Heidi Klum s-a căsătorit în secret. Soţul său este chitarist şi are cu 16 ani mai puţin

Heidi Klum, top modelul german în vârstă de 46 de ani, s-a căsătorit în secret în luna februarie cu iubitul ei, Tom Kaulitz, chitaristul trupei Tokio Hotel, în vârstă de 29 de ani.

Cei doi se logodiseră cu două luni înainte de nuntă, top modelul anunţând pe pagina sa de Instagram evenimentul unde a afişat cu mândrie şi inelul de logodnă.

Heidi şi Tom s-au cunoscut în platoul emisiunii Germany’s Next Top Model, iar cuplul a apărut pentru prima dată în public la Gala amfAR de la Cannes din luna mai 2018.

Diferenţa de vârstă de 16 ani nu i-a împiedicat să înceapă o relaţie, care acum s-a transformat într-un mariaj.

Întrebată de această diferenţă, Heidi a declarat că în ultima vreme oamenii se gândesc la vârsta ei mai mult decât o face ea însăşi. “Iubitul meu este mult mai tânar ca mine, iar oamenii pun întrebări.”

Cât despre Tom, Heidi a declarat ca acesta este cea mai drăguţă şi iubitoare persoană pe care o cunoaşte. “Sunt atât de norocoasă. Este absolut minunat.”, a spus top modelul, adăugând că nu a fost niciodată mai fericită.

Heidi Klum a mai fost căsătorită de două ori înainte, cu stilistul Ric Pepino şi cu cântăreţul britanic Seal şi are 4 copii, iar Tom are o căsătorie la activ, cu Ria Sommerfeld.

Foto: Gettyimages.com