Magic News

Julio Iglesias, tatăl biologic al unui bărbat de 43 de ani. Cât de mult seamănă cei doi

Un tribunal din oraşul spaniol Valencia l-a declarat pe Julio Iglesias tatăl unui bărbat în vârstă de 43 de ani născut dintr-o relaţie extraconjugală a artistului.

Decizia pune capăt unei dispute vechi de 30 de ani, însă artistul în vârstă de 75 de ani va face recurs în acest proces de paternitate.

Javier Sanchez Santos s-a născut în aprilie 1976, iar mama lui este Maria Edite Santos, o fostă dansatoare portugheză. Aceasta a avut o relaţie de o săptămână cu Julio Iglesias în  luna iulie a anului 1975, în Catalonia, iar dupa 9 luni s-a născut Javier.

Julio Iglesias are opt copii, trei din prima căsătorie cu Isabel Preysler, o spaniolă de origine filipineză şi cinci din actuala cu modelul olandez Miranda Rijnsburger.

Julio Iglesias a refuzat să facă testul AND şi nu s-a prezentat la proces, iar avocatul cântăreţului susţine că această cauză a fost deja judecată de un alt tribunal.

În iulie 1975 Julio Iglesias şi Maria Edite au fost surprinşi alături de alte persoane la un eveniment, iar fotografiile au apărut atunci în presă. „Poate fi o simplă fotografie, în care apar atâtea persoane, un indiciu că a existat o relaţie între Julios Iglesias şi această femeie?”, a întrebat avocatul Falomir.

Însă între Julio Iglesias şi Javier există o asemănare fizică foarte mare, data la care a fost conceput bărbatul fiind exact în perioada când mama lui şi celebrul artist au fost surprinşi împreună. În plus, dansatoarea portugheză a descris cu lux de amănunte locuinţa în care stătea artistul în acea perioadă.

Cu 300 de milioane de albume vândute în toată lumea, Julio Iglesias a declarat adesea ca este obsedat de sex. “Nu ma întrebaţi câţi fraţi am, nu ştiu nici eu”, spunea fiul lui, Julio Iglesias Jr în 2018.