Magic News

Meghan Markle, în negocieri pentru un job

Meghan Markle a renunţat la actorie pentru a se căsători cu Prinţul Harry, iar la 37 de ani Ducesa se află în negocieri pentru un job la care multe femei celebre visează.

Fosta actriţă este în discuţii cu Anna Wintor, editor al revistei Vogue, pentru a asigura rubrici periodice în ediţiile britanice şi americane ale revistei.

Meghan ar urma să scrie despre activităţile sale caritabile, ea având astfel ocazia să le facă cunoscute lumii întregi. Această colaborare i-ar fi fost inspirată Ducesei de Amal Clooney, sotia lui George Clooney şi o avocată redutabilă, care ar fi încurajat-o să îşi promoveze munca prin intermediul revistei.

Ducesa de Sussex ar fi refuzat însă invitaţia revistei de a apărea pe coperta lunii septembrie, însă se pare că urmează să fie subiectul unui articol despre femeile puternice, fotografiile urmând să fie realizate de celebra Annie Leibovitz.

Înaintea lui Meghan Markle, Kate Middleton a apărut pe coperta revistei Vogue în iunie 2016, iar Prinţesa Diana a fost de 3 ori pe aceeaşi copertă.

Foto: Gettyimages.com