Magic News

Archie, fiul Prinţului Harry şi al lui Meghan Markle, a fost botezat

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al Prinţului Harry si al lui Meghan Markle, a fost botezat sâmbătă, chiar în ziua în care acesta a împlinit 2 luni.

Ceremonia a avut loc într-o capelă privată din Castelul Windsor, iar Ducii de Sussex au dezvăluit două fotografii, una oficială realizată la Windsor şi una în care sunt surprinşi alături de bebeluşul lor în grădinile castelului.

La botez au participat Prinţul Charles, Ducesa de Cornwall, Prinţul William şi Kate Middleton, dar şi cele două surori ale Prinţesei Diana. Regina Elisabeta a II-a a fost marea absentă, ea având programat un alt eveniment în această zi.

Şedinta foto de la botez a fost realizată de Chris Allerton, cel care a realizat fotografiile de la nunta Ducilor de Sussex, dar şi pe cele din momentul în care Archie a fost prezentat în mod oficial.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor este al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Venit pe lume pe 6 mai 2019 într-un spital privat din Londra, acesta locuieşte împreună cu părintii săi la Frogmore Cottage, proprietate aflată pe domeniul Castelului Windsor, renovate recent.