Magic News

Carla Bruni si Nicolas Sarkozy, într-o fotografie extrem de comentată

Fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy şi soţia lui, modelul şi cântăreaţa Carla Bruni, sunt protagonistii ultimului număr al revistei franceze Paris Match.

Şedinţa foto cu ei a avut loc la reşedinţa cuplului, iar pentru copertă a fost aleasă o  fotografie care a stârnit numeroase comentarii şi un val de ironii.

În acest cadru Nicolas Sarkozy este mai înalt decât soţia lui, însă, în realitate, toată lumea ştie că lucrurile stau exact invers. Fost model, Carla Bruni are 1,75 m, în timp ce fostul preşedinte francez are 1,66m.

Pe internet a început să se vorbească despre “un miracol” în urma căruia Sarkozy a crescut în înălţime, iar publicaţia a fost acuzată că a retuşat imaginea. Fanii au publicat numeroase fotografii în care Sarkozy apare urcat pe mai multe scări sau purtând pantofi cu toc pentru a-şi depăşi soţia în înălţime.

Paris Match a reacţionat susţine că imaginea nu a fost trucată. Cuplul a fost pozat în locuinţa sa din Paris, în special pe treptele exterioare ale clădirii.  

“Nicolas Sarkozy se află, în imaginea care a fost aleasă pentru copertă, cu o treaptă mai sus decât aceea pe care stătea soţia lui”, au declarat cei de la Paris Match. 

Nicolas Sarkozy a publicat recent cartea “Passions” în care a dat amănunte despre cariera lui politică, dar şi despre viaţa sa privată şi povestea de iubire cu Carla Bruni.