Magic News

Omagiul pe care Celine Dion l-a adus la Paris filmului “Titanic”

Celine Dion a participat la cele mai importante show-uri de modă din cadrul Săptămânii Haute Couture de la Paris, iar artista canadiana a reuşit de fiecare dată să iasă în evidenţă.

Impresionaţi sau scandalizaţi de ţinutele sale, diferite de tot ceea ce purtase anii trecuţi, fanii s-au lansat în comentarii admirând-o pentru curajul său de a îmbrăca astfel de outfit-uri la 51 de ani sau criticând-o pentru că este mult prea slabă.

Celine şi-a continuat nestingherită parada modei, iar acum a apărut într-o ţinută compusă dintr-un tricou  pe care scria “I Love Paris Hilton”, o fustă neagră şi un sacou gri cu mânecile tăiate.

Acestei ţinute i-a accesorizat un colier Heart of the Ocean, cu care a adus astfel un omagiu filmului “Titanic”. Nu este pentru prima dată când artista le reaminteşte fanilor săi de această peliculă celebră.

Invitată recent în emisiunea “Carpool Karaoke”, prezentată de James Corden, Celine a refăcut alături de acesta o scenă faimoasă din “Titanic”, film pe a cărui coloana sonoră artista a cântat melodia „My Heart Will Go On“.

Cei doi au recreat secvenţa cu Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet, când se află pe prova vasului.