Magic News

A fost lansată o înregistrare a unei piese cântată de Whitney Houston. Ce bine sună “Higher Lover”!

“Higher Lover”, o melodie înregistrată de Steve Windwood în 1991 şi cântată de Whitney Houston a fost lansată pe Coasta de Est a Americii la miezul nopţii după ce a fost remixată de norvegianul DJ Kygo.

"Higher Lover”, o melodie înregistrată de Steve Windwood în 1991 şi cântată de Whitney Houston a fost lansată pe Coasta de Est a Americii la miezul nopţii după ce a fost remixată de norvegianul DJ Kygo.

Înregistrarea urma să apară pe cel de-al treilea album, "I’m Your Baby Tonight", potrivit lui Clive Davis, fostul şef Arista Records, cel care a descoperit-o şi a îndrumat-o pe Houston în anii '80 şi '90.

"Higher Love" a fost lansată prima dată de Steve Winwood în 1986 şi a fost scrisă în colaborare cu Will Jennings, cunoscut pentru “Tears in Heaven”, celebar melodie a lui Eric Clapton.  

Melodia a fost cântată pentru prima data într-un concert la Tokyo.

Whitney Houston a murit pe 11 februarie 2012, fiind găsită moartă în cada unui hotel din Beverly Hills. Considerată accidenală, moartea sa a fost provocată de consumul de cocaină şi de boala de inimă de care suferea artista.