Magic News

Cum arată Alanis Morissette la 45 de ani si însărcinată cu al 3-lea copil

Alanis Morissette se pregăteşte să aducă pe lume cel de-al 3-lea copil al său, iar artista este protagonista unei şedinţe foto pentru revista Self.

În vârstă de 45 de ani, interpreta hit-ului “Ironic” apare în mai multe fotografii, dezvăluindu-şi sarcina avansată şi vorbind despre drama pe care a trăit-o. Ea a povestit că a pierdut mai multe sarcini înainte de al doilea şi al treilea copil şi nu a crezut că va mai putea duce o sarcină la capăt.

“Între Ever (n.r. primul ei copil) şi Onyx, au fost mai multe starturi false. Mi-am dorit dintotdeauna trei copii, dar am trecut printr-o serie de provocări şi piederi de sarcină, aşa că n-am crezut că o să mai fie posibil", a spus Alanis.

Artista este căsătorită cu Mario Treadway aka Souleye, împreună cu care are doi copii, un băiat, Ever, de opt ani, şi o fiică, Onyx, de aproape trei.

Înainte de a deveni din nou mamă, Alanis a terminat de pregătit comedia muzicală Jagged Little Pill, al cărui nume este inspirat de albumul lansat de Alanis în 1995, recompensat cu Premiile Grammy pentru Cel mai bun album şi Albumul rock al anului.