Magic News

Motivul pentru care internetul este îndrăgostit de Keanu Reeves

La 54 de ani, Keanu Reeves este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de la Hollywood, starul fiind pur şi simplu adorat pentru felul în care se comportă cu femeile.

Atunci când acesta se fotografiază împreună cu o femeie, evită să o atingă, iar gestul său este considerat unul de maximă curtoazie.

Imaginile cu actorul alături de diverse femei au apărut iniţial pe Twitter, însă acum toată lumea a aflat cât de politicos este actorul.

„Nu cred că este nepoliticos să îmbrățișezi pe cineva care te roagă să faceți poză împreună. Însă este un gest inteligent să alegi să respecți spațiul lor personal”, a scris o persoană pe Twitter.

Keanu ştie să respecte femeile, sunt de părere acestea, care si-au exprimat admiraţia pentru actor.

“Așa ar trebui să fie abordate lucrurile, doar dacă știi că pe femeie nu o deranjează să fie atinsă. Keanu ar trebui să ne inspire pe toți.”

Considerat la început un adevărat bad boy. Keanu Reves s-a transformat într-un bărbat atent şi generos, care din păcate nu a avut parte de o viaţă de familie. Keanu a trăit o adevărată dramă în urmă cu 20 de ani când iubita lui, Jennifer Syme, a adus pe lume un bebeluş mort, o fetiţă pe care au numit-o Ava. Cuplul s-a despărţit la scurt timp, iar după un an de la această poveste, Jennifer şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină. S-a spus despre Keanu că ar fi avut relaţii cu Sanda Bullock sau Charlize Theron, însă zvonurile nu au fost confirmate.