Magic News

Lady Gaga reacţionează la zvonurile despre relaţia ei cu Bradley Cooper

Zvonurile despre o relaţie între Bradley Coper şi Lady Gaga au început să circule din nou după ce actorul s-a despărţit de top modelul Irina Shayk.

Recent a apărut o fotografie din 2016, când Lady Gaga este surprinsă ieşind din casa în care Bradley locuia cu Irina.

Bradley Cooper şi Lady Gaga au lucrat împreună la filmul “A Star Is Born”, iar cei doi au părut atât de apropiaţi în perioada în care au promovat pelicula, încât toată lumea a avut impresia că între ei este mai mult decât o relaţie profesională.

La ultimul concert al lui Lady Gaga de la Las Vegas, cineva a întrebat din public “Unde este Bradley?”, iar artista, exasperată de aceste zvonuri, a reacţionat, rugându-şi fanii să nu mai facă astfel de apropuri.

Însă chiar Bradley Cooper şi Lady Gaga sunt cei care au dus la apariţia acestor zvonuri, în momentele în care au apărut împreună în public. Cei doi se priveau şi se atingeau înr-un mod care lăsa loc speculaţiilor, iar punctul culminant l-a reprezentat prestaţia lor de pe scena Galei Oscar. Au interpretat într-un mod extrem de emoţionant melodia “Shallow”, care a fost răsplatită cu Oscarul pentru Cel mai bun cântec original.