Magic News

Celine Dion şi-a încheiat seria celor peste 1000 de concerte de la Las Vegas - VIDEO

După 16 ani şi peste 1000 de concerte susţinute în faţa a 4,5 milioane de fani, Celine Dion a încheiat seria show-urilor de la Hotelul Caesars Palace din Las Vegas.

Artista în vârstă de 51 de ani i-a adus un tribut soţului ei, Rene Angelil, care a murit în urmă cu 3 ani din cauza cancerului.

Ea a cântat o melodie specială, “Flying On My Own”, pentru a dovedi că este gata să încheie acest capitol şi să înceapă unul nou. Cei trei fii ai ei au urcat pe scenă, în timp ce pe fundal erau proiectate imagini cu soţul ei.

Celine Dion pune punct uneia dintre cele mai prolifice perioade din cariera sa, seria concertelor de la Las Vegas debutând în 2003 cu show-ul “A New Day”.

În ciuda numeroaselor încercări prin care a trecut, artista este însă pregătită pentru o nouă etapă, în luna septembrie urmând să pornească în turneul “Courage”, care va începe acasă la ea, în Quebec.

Ea a declarat pentru Parisien că şi-a găsit fericirea datorită familiei şi muzicii. “Mă simt atât de bine astăzi, încât pentru nimic în lume nu m-aş întoarce în urmă, să am iar 20 sau 30 de ani, perioadă în care mă căutam. În decursul ultimilor doi ani, am devenit o persoană foarte puternică. M-am acceptat, în sfârşit, şi sunt convinsă că tot ceea ce este mai bun urmează să vină.”