Magic News

Este oficial! Bradley Cooper şi Irina Shayk s-au despărţit după 4 ani de relaţie

Zvonurile legate de separarea cuplului Bradley Cooper şi Irina Shayk se dovedesc, din păcate, adevărate, cei doi despărţindu-se după 4 ani de relaţie.

Revista People scrie că actorul în vârstă de 44 de ani şi top modelul de 33 de ani, împreună din 2015, s-au hotărât să ia o pauză în relaţia lor şi caută în mod prietenesc să împartă custodia fiicei lor, Lea, în vârstă de 2 ani.

Reprezentanţii lor nu au oferit pentru moment detalii despre această despărţire, cuplul încercând să treacă în mod discret peste acest moment.

Ultima dată cei doi au fost văzuţi împreună în public la Gala Premiilor Oscar, unde filmul regizat de Bradley Cooper, “A Star Is Born”, a câştigat Oscarul pentru Cel mai bun cântec original acordat pentru “Shallow”.

Bradley a ales-o protagonistă în această peliculaăpe Lady Gaga, iar colaborarea lor a generat numeroase comentarii. S-a spus că este mai mult decât o relaţie profesională şi multă lume a bănuit că Bradley şi Gaga s-au îndrăgostit pe platourile de filmare. În plus, Lady Gaga s-a despărţit şi ea de curând de Christian Carino, logodnicul ei, negând însă o relaţie cu Bradley Cooper si susţinând că sunt doar prieteni foarte buni.

Felul în care s-au privit însă pe scena Galei Oscar şi modul în care au interpretat melodia “Shallow” nu pot fi uitate prea uşor şi lasă loc speculaţiilor.

Între timp, Irina şi-a făcut bagajele şi s-a mutat împreună cu fiica ei din casa din Pacific Palissade unde locuia împreună cu Bradley.