Magic News

Cine este românca din topul Forbes al celor mai bogate antreprenoare. Este mai bogată decât Madonna sau Celine Dion!

Românca Anastasia Soare care conduce un adevărat imperiu în industria cosmetică se află pe locul 21 în topul Forbes al celor mai bogat antreprenoare din America, cu o avere de 1,2 miliarde de dolari.

Anastasia Soare este cunoscută ca fiind Regina Sprâncenelor, expertul de necontestat al frumuseții ochilor și sprâncenelor. De-a lungul anilor, ea a devenit un adevărat simbol în industria frumuseții datorită modului inovativ și unic de modelare și aranjare a sprâncenelor.

În saloanele Anastasia Beverly Hills si Brentwood California intră zilnic cliente celebre: Oprah, Madonna, Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Jada Pinkett Smith, Penelope Cruz sau Sharon Stone.

Ajunsă la Los Angeles în 1989, Anastasia Soare trăieşte acum “visul american”, ea trecând de la un salon de frumuseţe închirat la o reţea şi la o linie de cosmetice distribuite în peste 3000 de magazine.

Cu o avere de 1,2 miliarde de dolari, Anastasia Soare se situează în faţa unor nume celebre de la Hollywood, precum Kylie Jenner, locul 23 cu o avere de 1 miliard de dolari, Rihanna, locul 37, cu 600 de milioane de dolari, Madonna, locul 39, cu 570 milioane de dolari, Celine Dion, locul 46, cu 450 de milioane de dolari sau Beyonce, locul 51, cu 400 de milioane de dolari.

Pe primele 3 locuri în topul Forbes al celor mai bogate antreprenoare se află femeile de afaceri Diane Hendricks, în vârstă de 72 de ani, cu 7 miliarde de dolari, Meg Whithman, cu 3,8 miliarde de dolari, şi Marian Ilitch, cu 3,7 miliarde de dolari.