Magic News

Bradley Cooper şi Irina Shayk, la sfârşitul poveştii lor de iubire?

Bradley Cooper şi Irina Shayk formează de câţiva ani cuplu ideal, cei doi încercând să îşi trăiască povestea de iubire departe de ochii curioşilor.

Povestea lor de iubire pare acum să fie pe sfârşite, deşi cei doi sunt părinţii unei fetiţe, Lea De Seine. Tocmai de dragul ei, Bradley si Irina ar încerca să-şi salveze relaţia, potrivit unei surse care a făcut declaraţii pentru New York Post: “Niciunul dintre ei nu este fericit. Relaţia lor atârnă de un fir de păr.”

Împreună din 2015, cuplul a fost în centrul atenţiei la începutul acestui an când Bradley Coper şi-a promovat filmul “A Star Is Born”, în care a jucat alături de Lady Gaga. S-a speculat că între cei doi este mai mult decât o relaţie profesională, toată lumea văzând alchimia dintre ei.

Lady Gaga a ţinut să lămurească lucrurile, declarând că sunt doar actori: “Da, oamenii au văzut dragoste şi ghiciţi ce? Este exact ceea ce am vrut să vedeţi. Când cânţi cântece de dragoste, este ceea ce vrei ca oamenii să simtă.”

Nu este pentru prima data când zvonurile de despărţire planează asupra acestui cuplu discret, care traieşte la Los Angeles. De fiecare dată, Bradley şi Irina, între care a fost dragoste la prima vedere, au ieşit mai puternici şi mai siguri de sentimentele lor.